Αρχική Σελίδα

Winan Industrial Limited

Κίνα Winan Industrial Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Winan Industrial Limited Πιστοποιήσεις
Τα προϊόντα WINAN είναι πολύ καλά, τα υλικά και η χειροτεχνία των προϊόντων είναι πολύ καλά, ελπίζουμε να φθάσουμε στη συνεργασία με WINAN για να δημιουργήσουμε το καλύτερο μέλλον

—— Amanda

Η επιχείρησή μας έχει συνεργαστεί με WINAN για σχεδόν 3 έτη, και η γενική επίδραση των προϊόντων είναι πολύ καλή. Δεν σκέφτομαι ότι θα αλλάξουμε άλλα εργοστάσια για να παραγάγουμε τα προϊόντα πυροπροστασίας.

—— Μπιλ-αγορά

Είμαι Online Chat Now

Winan Industrial Limited

Winan Industrial Limited
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : Winan
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 5million-10million
Ιδρύθηκε Έτος : 1995
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Winan Industrial Limited

Winan Industrial Limited. (ΠΥΡΚΑΓΙΆ WINANF) ήταν οργάνωση το 1995 με το καταχωρημένο κεφάλαιο 13,680,000RMB. Ειδικευτήκαμε στην κατασκευή και την εγκατάσταση του εξοπλισμού προσβολής του πυρός για πιό έπειτα 20 έτη και αφιερώνουμε για να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλό - ποιότητα και αξιόπιστα προϊόντα.

Η επιχείρηση διοργανώνει τώρα μια μεγάλη περιοχή των βιομηχανικών εργαστηρίων περισσότερων από 15000 τετρ.μέτρων. Κατέχουμε όλα τα είδη προηγμένων παράγοντας εξοπλισμών, περίπλοκης διαδικασίας παραγωγής και εκσυγχρονισμένου εξεταστικού κέντρου. Η ΠΥΡΚΑΓΙΆ WINAN πήρε το ISO9001: 2000 πιστοποιητικό ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης το 2001 και παρμένος στο πιστοποιητικό ποιότητας των προϊόντων CCCF το 2004. Είμαστε το μέλος της ένωσης πυροπροστασίας της Κίνας. Τα προϊόντα που γίνονται από WINAN FIRE έχουν κερδίσει διάφορους πελάτες από σε όλο τον κόσμο μετά από τις δεκαετίες καινοτομίας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα στη βιομηχανία μας!

 

Κίνα Winan Industrial Limited Εταιρικό Προφίλ 0

 

Όταν μια πυρκαγιά συνέβη, χιλιάδες άνθρωποι που συμμετέχουν στην καταστροφή. Μερικοί απ' αυτούς χαμένες εκεί σπίτια και οικογένειες. Εντούτοις, πολλές από την τραγωδία συνέβησαν ιδιότητες στην έλλειψη προληπτικών μέτρων.

 

Μπορείτε να δείτε ότι πολλοί κτήρια, δημόσιοι χώροι και εργοστάσια δεν έχουν ένα υγιές σύστημα πυρόσβεσης για να αποτρέψουν μια καταστροφή πυρκαγιάς. Δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό πυρόσβεσης, υπάρχει λίγο σχετικό προσωπικό που έχει την επαγγελματική κατάρτιση. Όλος αυτός ο μόλυβδος μια τραγωδία μόλις συνέβη μια πυρκαγιά.

 

Ευτυχώς, πρόκειται εδώ να προστατεύσουμε το σπίτι και την οικογένειά σας. Η Co. βιομηχανικής ανάπτυξης Shenzhen Winan, ΕΠΕ (ΠΥΡΚΑΓΙΆ WINAN) είναι κατασκευαστής εξοπλισμού πυρκαγιάς από την Κίνα στην πόλη Shenzhen, η οποία ήταν οργάνωση το 1995. Ειδικευτήκαμε στην κατασκευή όλων των ειδών εξοπλισμού πυρκαγιάς. Τα κύρια προϊόντα μας περιέχουν το σύστημα αφρού, τα όργανα ελέγχου πυρκαγιάς, το σύστημα υδρονέφωσης νερού, τις βαλβίδες και τη συμπύκνωση αφρού.

 

Κίνα Winan Industrial Limited Εταιρικό Προφίλ 1

 

Με μια ιστορία περισσότερων από 20 ετών, η επαγγελματική ομάδα μας έχει την πλούσια εμπειρία και την τέλεια τεχνική. Είναι η ευθύνη μας να παρέχουμε το προϊόν της καλής ποιότητας για τους πελάτες μας. Μην αφήστε την τραγωδία να συμβεί πάλι, δεν είναι ποτέ πάρα πολύ αργά για να κάνει κάτι. Πρόκειται εδώ να είστε με σας, να προστατεύσουμε την οικογένεια και το σπίτι σας!

 

Κίνα Winan Industrial Limited Εταιρικό Προφίλ 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Winan Industrial Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sales Manager

Φαξ: 86--755-89906192

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)